FőoldalKözlemények Közlemény

Vagyonhasznosítási Főosztály közleménye:

2021-09-06 08:01:51

Tisztelt Partnereink!

2020. október 21. napjával lejárt a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) hirdetményében meghatározott – a Nemzeti Földalap részét képező, 10 ha alatti térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészletek nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével történő – értékesítési eljárás harmadik ütemének keretében a vételi ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő.

Köszönettel vettük érdeklődésüket és a benyújtott ajánlatokat! Az ajánlatok érvényességi vizsgálatát az előre meghatározott 60 napon belül megtettük, annak eredményéről postai úton küldünk tájékoztatást. Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálatunk a benyújtott vételi ajánlatok érvényességének tekintetében tájékoztatást nem nyújthat, annak hivatalos módja kizárólag a postai úton kézbesített levél.

A Szervezet továbbra is zavartalanul működik, a magyar agrárium eredményessége érdekében igyekszünk a leghatékonyabban ellátni széles körű feladatainkat. A honlapon megtalálható minden, a hasznosítási céljainkat érintő tájékoztatás, formanyomtatvány. Ügyfélszolgálatunk a közleményünk szerinti elérhetőségeken fogadja megkeresésüket. Állunk rendelkezésükre a jövőben is a sikeres együttműködés érdekében!